Kõrvitsakarri "Pumpkin spice"

Kõrvitsakarri "Pumpkin spice"

Köögikultuuris lõikame toidublogija Kärt Petersoniga lahti kõrvitsa, lisame vürtse ja pisut armastust ning valmistame vegan karriroa. Ja eks ka lähenev läänemaailma Halloweeni hullus tõukas meid kõrvitsat kätte võtma.

retsept:

300 g puhastatud kõrvitsakuubikuid

2 spl kookosõli

1 suurem mugulsibul

3 küüslauguküünt

1 purk kookospiima

1 laimi mahl

100 g värsket spinatit

1 tšillikaun

2 tl rohelise karri pastat

2 tl kaneeli

1 tl ingveripulbrit

0,5 tl jahvatatud koriandrit

1 tl kurkumit

0,5 tl jahvatatud kardemoni

veidi riivitud muskaatpähklit

1 spl meresoola

peotäis värsket münti

3 dl riisi (basmati või täistera)

6 dl vett

2-3 spl kookoskoort

5-8 kardemonikupart

1 laimi koor

1 tl soola

http://www.roosamanna.ee/2015/10/korvitsakarri-pumpkin-spice/

Muusika nimekiri
{{music.meta.PERFORMER}} - {{music.meta.SONGNAME}}

Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Lisa uus kommentaar

Kuula veel

Viimati lisatud