Kõrvitsakarri "Pumpkin spice"

Kõrvitsakarri "Pumpkin spice"
Köögikultuuris lõikame toidublogija Kärt Petersoniga lahti kõrvitsa, lisame vürtse ja pisut armastust ning valmistame vegan karriroa. Ja eks ka lähenev läänemaailma Halloweeni hullus tõukas meid kõrvitsat kätte võtma. retsept: 300 g puhastatud kõrvitsakuubikuid 2 spl kookosõli 1 suurem mugulsibul 3 küüslauguküünt 1 purk kookospiima 1 laimi mahl 100 g värsket spinatit 1 tšillikaun 2 tl rohelise karri pastat 2 tl kaneeli 1 tl ingveripulbrit 0,5 tl jahvatatud koriandrit 1 tl kurkumit 0,5 tl jahvatatud kardemoni veidi riivitud muskaatpähklit 1 spl meresoola peotäis värsket münti 3 dl riisi (basmati või täistera) 6 dl vett 2-3 spl kookoskoort 5-8 kardemonikupart 1 laimi koor 1 tl soola http://www.roosamanna.ee/2015/10/korvitsakarri-pumpkin-spice/
Muusika nimekiri
{{music.meta.PERFORMER}} - {{music.meta.SONGNAME}}

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud