Falafel.

Falafel.
Köögikultuuri saates võtame roosamanna.ee toidublogija Kärt Petersoniga ette teekonna taimetoidu A ja O juurde - me teeme falafeleid! Õlis praetud kikerhernepallikesed ehk falafelid pärinevad Lähis-Ida köögist, kust aga täpselt, selle üle on palju vaidlusi peetud. Miks on see nii ja mis põhjustel just falafel Läänemaailma tänevatoidu kroonjuveeliks on saanud, arutame Kärdiga just pliidi ääres falafelipalle vormides! Retsept: 2 purki konserveeritud kikerherneid 2 keskmist mugulsibulat 6 küüslauguküünt suur peotäis värsket peterselli suur peotäis värsket koriandrit 1,5 tl soola 2 tl vürtsköömneid 0,5 tl tšillihelbeid (vürtsikamate jaoks lisa 1 tl) 2 tl küpsetuspulbrit 1 spl tahinit 2 spl sidrunimahla 1 dl jahu (nt. täistera nisu, speltanisu, kikerherne vm maheda maitsega jahu) praadimiseks viinamarjaseemneõli. vaata lähemalt: http://www.roosamanna.ee/2015/10/falafelid/
Muusika nimekiri
{{music.meta.PERFORMER}} - {{music.meta.SONGNAME}}

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud