Tatraküpsised

Tatraküpsised
Tatraküpsised. Viimastel aastatel on aina rohkem kogunud tuure gluteenivabade toodete hullus. Räägime koos toidublogija Kärt Petersoniga, kust paljud väärarusaamad gluteenist ehk teraviljavalgust hoidumisest pärinevad, kas gluteenist hoidumine on mõistlik ning kes sellest kohati moehaiguseks kujunenud hoiakust tulu võivad lõigata. Kõige selle kõrvale küpsetame gluteenivabasid tatraküpsiseid! Retsept: 120 gr võid 150 gr rafineerimata roosuhkrut 350 gr tatrajahu 2 muna 1 tl küpsetuspulbrit 1 tl vaniljesuhkrut peotäis purustatud soolapähkleid või muid pähkleid peotäis purustatud kakaoube (cocoa nibs), võid asendada 70%se šokolaadi tükkidega Vaata lisaks: http://www.roosamanna.ee/2015/09/tatrakupsised-ehk-koogikultuur-osa-2/
Muusika nimekiri
{{music.meta.PERFORMER}} - {{music.meta.SONGNAME}}

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud