"Olukorrast riigis" uueks saatejuhiks saab ajakirjanik Andrus Karnau (3)

Raadio 2 ühe enimkuulatava saate, "Olukorrast riigis" uus saatejuht on praegune maakonnalehe Lääne Elu peatoimetaja ning Pressinõukogu esimees Andrus Karnau.

"Olukorrast riigis" otsis uut saatejuhti pärast seda, kui Allar Tankler siirdus välismaale elama. "Olukorrast riigis" teine saatejuht on kolumnist ja välispoliitika analüütik Ahto Lobjakas.

"Raadio 2 saade "Olukorrast riigis" on olnud kaks aastakümmet Eesti kõige mõjukam poliitikaanalüüsi saade. Viimased aastad seda kuulates on mul olnud tihti tahtmine saatejuhtidega vaielda ja ma loodan, et nüüd kui ma asun seda saadet püsivalt juhtima, siis esiteks on see saade koht, kus raadiokuulajad saavad palju uut teada selle kohta, mis toimub olukorras riigis, ja teiseks on see saade samavõrra inspireeriv, et kuulajatel tekib alatihti tahtmine meiega vaielda," rääkis Andrus Karnau.

Varem on Karnau töötanud ligi kümme aastat majandusajakirjanikuna ajalehes Postimees. Ta on õppinud Tartu ülikoolis ajalugu ja ajakirjandust.

"Olukorrast riigis" on Raadio 2-s eetris pühapäeviti kell 12 ja kordusena samal õhtul kell 18.

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}