R2 Aastahitti auhinnagala käivitavad Lenna ja Rasmus Rändvee!

SEL REEDEL, 3. jaanuaril kell 21.30 selguvad Eesti vanima muusikaküsitluse Raadio 2 Aastahitt 2013 tulemused. Auhinnagala otseülekande Eesti Televisioonis avavad oma esinemisega LENNA ja RASMUS RÄNDVEE & FACELIFT DEER.

"Unistuste Bänd on unikaalne nähtus, mille traditsiooni taaselustasime ning just Lenna, kes on teinud tänavuse edukaima comeback’i, oli 2006. aastal esimese Unistuste Bändi solist. Rasmus Rändvee on teinud peadpööritava tähelennu mullusest Aasta Demo laureaadist maailma suurima plaadifirma artistiks," kommenteerib auhinnagala avaesinejate valikut 1. jaanuarist Raadio 2 peatoimetajana alustav Kristo Rajasaare.

Seitsmendat korda teeb muusikaajalugu raadiokuulajate poolt komplekteeritud Unistuste Bänd, mis selles unikaalses koosseisus astub lavale vaid korra: Antti Kammiste klahvpillidel, kitarri mängib Jalmar Vabarna ja basskitarri Kostja Tsõbulevski, trummidel möllab Kaspar Kalluste, naelapilli mängib Silver Sepp ja laulab Hendrik Sal-Saller.

Koit Raudsepa ja Erik Morna juhitud Aastahiti massiivne maratonsaade R2 eetris stardib reedel juba kell 13

Kell 21 lülitub auhinnagala punasele vaibale ERRi portaal Menu

Aasta 2013 lemmiklaulud pärjatakse kell 21.30 Eesti Televisiooni ja R2 otseülekandes:  pidulikul auhinnatseremoonial esinevad kodumaine esikolmik, Aasta Demo, Uus Tulija, R2 Toimetuse Lemmik ja Unistuste Bänd.

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}: