Ewert & The Two Dragons püsis müügitabelis täpselt kaks aastat!

Täna on üle pika aja esimene päev kui R2 Eesti müügitabelist puudub "Good Man Down".

See Ewert & The Two Dragonsi teine album ilmus 5. aprillil 2011 Läti plaadifirma I Love You Records väljaandena, tõusis kohe esimesel nädalal tabeli esikolmikusse ning võttis üsna pea koha sisse pingerivi esimesel real, kus püsis pea vankumatult üle 100 nädala.

Eelmisel nädalal ütlesid I Love You bossid intervjuus Eesti Ekspressile, et albumit on trükitud ja ostetud rohkem kui 15 000 eksemplari, mis on pöörane hulk mitte ainult Läti ja Eesti jaoks - isegi meist märksa suuremas ja rikkamas Soomes tooks selline tulemus kuldplaadi auhinna, Iirimaal aga isegi plaatinaplaadi oma.

Eestis müügitulemuste põhjal kuld- ja plaatinaplaate ei jagata, edukaid plaate tunnustatakse aga küll - Eesti Fonogrammitootjate Ühingu välja antud Kuldse Plaadi tänavused laureaadid Maarja, Jaan Tätte ja Põhja-Tallinn tegid oodatud tagasihüppe tabeli kõrgematele kohtadele, liidripositsiooni võttis Alen Vezikolt üle Depeche Mode.

Vaata tabelit siit!

Vaata veel...