Kolmas R2 Live juba neljapäeval!

Seekord astub üles 4 bändi, 100 R2 kuulajat pääsevad kontserdile tasuta!
Juba sellel neljapäeval, ehk 31. jaanuaril toimub järjekordne R2 live avalik salvestus, mis on seekord pühendatud bändidele, kes on Eesti musaskenes viimase kahe aasta jooksul ilma teinud ja kellel ees suur suur tulevik.

Rock Cafe laval astuvad üles seekord 4 bändi:

SIBYL VANE
Noortebänd 2011 konkursi võitja, kelle esikplaadi "Love, Holy Water & TV" andis välja Läti plaadifirma I Love You Records, kes teiste seas reliisinud ka Ewert and The Two Dragons'i plaadi "Good Man Down".

FACELIFT DEER
Oma looga "Dance" Raadio 2 Aasta Demo auhinna võitnud bänd, mille solistiks on värske Eesti Otsib Superstaari saate võitja Rasmus Rändvee

ELEPHANTS FROM NEPTUNE
Eesti üks kõvema lavashowga rokenrollibände, oma 2012 ilmunud debüütplaadiga laineid löönud Elevantidel on ka juba kõvasti uut materjali mida mängida.

SLIPPERY SLOPE
Noortebänd 2012 võitjabänd, kes võlus nii publiku kui ka zhürii oma energiliste esinemistega läbi kogu konkursi.

Kohal taas kümned telekaamerad ja mikrofonid, et tähtis sündmus igaveseks ajaks igavesti arhiividesse salvestada.

RAADIO 2 SAADAB 100 OMA KUULAJAT TASUTA ÜRITUSELE. ANNA ÜRITUSE SEINAL ATTENDIMISEGA TEADA, ET SOOVID TULLA JA LOOSIME VÄLJA 100 ÕNNELIKU, KES SAAVAD LIVELE TASUTA!!!!

Esimesed nimed hõikab Sten Teppan välja esmaspäeval Kuulderaadiuses ja nimesid kuuleb läbi kogu nädala Kuulderaadiuse ja Pleieri saadetes, püsi meie lainepikkusel!

Uksed kell 19.00
Esimene bänd kell 20.00

19.00-20.00 MAKSAB PILET VAID 4 EUROT, muidu 8 EUROT

OLE KINDLASTI ÕIGEL AJAL KOHAL, SEST KAAMERAD KÄIVITUVAD KELL 20.00!!!!!!!!!!!

ÜRITUS ON VANUSEPIIRANGUTA!!!!!!!!!

R2 Live alustas 2004. aastal pisikeste "põlve otsas" kontsertidega Raadio 2 otse-eetri stuudios. Järgmiste aastate jooksul kolitu vana raadiomaja helistuudiotesse, kus toimus ligi 150 kontserti, neist kümmekond kutsetega publikule (Metsatöll, Vaiko Eplik & Eliit, Smilers, Dagö, Sõpruse Puiestee, Terminaator, No Big Silence jt). Valmis 20 lauluga cd-kogumik R2 Live. Täna oleme valmis kontsertsarjale uuesti hoo sisse lükkama! Ja seda palju suuremalt ja mastaapsemalt kui kunagi varem.