RETRO kolib koos reggae´tajatega saatest välja!

Sel laupäeval, 26. novembril väljuvad eetrist otse tantsuplatsile retro ja reggae muusika, kuulsate Fuktion One kõlarite sisse ja neist välja, kuulajate kõrvu hellitama.

Klubis Studio, sel laupäeval toimumas pidu RETRO RIDDITRON Üleval saalis: RETRO ehk retromuusikat valivad RAUL SAAREMETS ja MADIS "TURSK" AESMA

All saalis: RIDDITRON ehk reggae saunde keerutavad TARRVI, JOC ja RINGO Pilelt kuni 01.00 Facebooki attendijaile 5 eur, teistele 10 eur

NB! Kuna käes on kuu lõpp ja klubi Studio teab, mida see tähendab, siis on kõik joogid baaris ESIMESEL TUNNIL 1+1 = 1 ehk (vali ükskõik milline jook) kaks jooki ühe hinnaga:)

********************************************

Kes veel ei tea, siis,

Möödunud sajandi puhast kulda mängivad laupäeval Studios R2 saatest Retro tuntud Raul Saaremets ja Madis"Tursk"Aesma. Märksõnadeks on siinkohal artistinimed Shamen, The Clash, David Bowie, ELO, REM, Nirvana, Bizarre Inc, OMD, Duran Duran, Simple Minds, Pulp, Leftfield, Suede, U2, Culture Club, The Fall, Dead Or Alive, The Stranglers, Prince, Human League, Cure, Future Sound of London jt. Retro on eetris R2-s laupäeviti kell 15.00. Link saatele asub siin: http://r2.err.ee/saated?saade=287

Reggae, ragga ja dancehall-kultuuri arendav kooslus Bashment on Eesti pikima traditsiooniga sündmuste korraldaja. Bashment.ee ja Bashment KingzSound aitavad avastada reggae ja Kariibi mitmekesise muusika erinevaid tahke. Seda põnevat kultuuri tutvustades on Bashment meeskond järjepidevalt muusikasõprade ette toonud huvitavaid ja erilisi, tuntud ja tunnustatud artiste nii Eestist kui välismaalt, osa neist oma muusikutee alguses, teised juba loometegevuse tipus või oma valdkonna legendid.

Lisaks Bashment´i alustugedele, Ringo Ringveele ja Tarrvi Laamannile kuuluvad kollektiivi ka J.O.C. ning Dice Rudy. Bashment´i korraldav kooslus on tegutsenud juba 1998. aastast. Mida Bashment KingzSoundreggae muusika all mõistab, seda on võimalik teada saada, kui kuulata. "Reggae Power" saadet Raadio 2-s

Soovid veel teada?
Vaata neid linke: www.laamann.ee